bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Over het project

Bij nieuwbouwproject Wonen hartje Waalre bent u verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van het zowel de dorpkern als de groene omgeving.

Nieuwbouwwoningen fase 2
Fase 2 is in verkoop en bestaat uit 8 rij- en hoekwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaand geschakelde woning. De 8 rij-en hoekwoningen zijn verdeeld over 2 kleine blokjes met ieder 4 woningen. De twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaand geschakelde woningen zijn al eerder in het plan gerealiseerd. Alle woningen hebben een achtertuin op het zuiden.

Prettig wonen in een rustige buurt
De woningen en appartementen van Wonen hartje Waalre zijn met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan architectuur, kwaliteit en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt, maar toch in het hart van Waalre.

Kindvriendelijk
Dichtbij huis naar school gaan: handig, veilig en vertrouwd. Waalre beschikt over een enkele basisscholen, kinder- en buitenschoolse opvang. In de nabije omgeving bieden Valkenswaard en Eindhoven een enorm aanbod aan onderwijs. 
Deze omgeving beidt een ruim aanbod aan dagelijkse voorzieningen en recreatiemogelijkheden. De ideale woonomgeving voor uw gezin!

Wonen hartje Waalre - type H - 1200x650
Wonen hartje Waalre - type G - 1200x650
Woningen fase 1 De Weefstoel  Wonen hartje Waalre 1200x650
Wonen hartje Waalre - type F - 1200x560
Wonen hartje Waalre - type E - 1200x650