bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Luxe pakket

Wonen is meer dan alleen een huis. Wonen is individueel. Elke nieuwbouwwoning in Wonen hartje Waalre biedt u die kans. Kopers van Florence krijgen namelijk de mogelijkheid om de woning naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Wij hebben de pakketten Basis, Comfort, Luxe en Excellent voor u samengesteld.

Bij het Basis pakket wordt de woning zonder keuken, sanitair en vloer- en wandtegelwerk opgeleverd. De aansluitpunten en leidingen voor de keuken, badkamer en toilet worden afgedopt. De gecommuniceerde v.o.n. prijzen op deze website zijn conform het Basis pakket.

Luxe pakket
Bij het Luxe pakket wordt de woning opgeleverd inclusief een greeploze Siematic keuken met een composiet blad en uitgerust met Pelgrim keukenapparatuur. 
Het sanitair van Villeroy & Boch (Subway 2.0 lijn) bestaat in de badkamer uit een vrijhangende toiletpot, een douchegedeelte met draingoot, een kristalporseleinen wastafel met spiegel en een designradiator met een handdoekbeugel. Enkele woningen worden uitgevoerd met twee wastafels en een bad. Het toilet is voorzien van een vrijhangende toiletpot en een fontein met spiegel. De kranen zijn van het merk Hansgrohe. Het tegelwerk van Resistance bestaat uit vloertegels van 45x45 cm en wandtegels van 25x40 cm.

Voor meer informatie over het Comfort pakket, klik hier.
Voor meer informatie over het Excellent pakket, klik hier