bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Locatie

Waalre grenst aan de zuidzijde van Eindhoven. Waalre is gelegen in een bosrijke omgeving.  De gemeente hanteert dan ook de slogan "Waalre Groenfontein".

Woningen en app Wonen hartje Waalre 1500 x 850
Centrum Waalre Wonen hartje Waalre 1500 x850
Centrum Waalre Wonen hartje Waalre foto 2 1500x850
Wonen hartje Waalre locatie winkels
Wonen hartje Waalre Locatie restaurant
Wonen hartje Waalre locatie bos
Wonen hartje Waalre Locatie natuur
Wonen hartje Waalre locatie High Tech Campus

Over het nieuwbouwproject

Achter de markt in Waalre komt een intiem en exclusief woongebied. Intiem qua opzet, exclusief qua uitstraling. Waar vroeger Linnenweverij Van Dijk & Zonen was gevestigd, zijn inmiddels al diverse karakteristieke appartementen en woningen gerealiseerd. De tweede fase van dit nieuwbouwproject is in verkoop en bestaat uit 8 rij- en hoekwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaand geschakelde woning.

  • Omgeving

    Waalre is de perfecte woonplaats als u op zoek bent naar rust en ruimte voor uw gezin, maar wel met alle voorzieningen op loopafstand. De prachtige, bosrijke omgeving van dit sfeervolle dorp nodigt uit om vele fraaie wandel- of fietstochten te maken. Door de ligging aan de zuidzijde van Eindhoven bent u binnen afzienbare tijd op de High Tech Campus, bij ASML Veldhoven of in het centrum van Eindhoven.  • Wat zit er in de buurt

    Waalre heeft een compleet aanbod aan voorzieningen.  Winkelcentrum "De Bus" ligt op loopafstand. In dit winkelcentrum zitten o.a. een supermarkt, drogist, bakkerij, bloemist, slijterij, delicatessenzaak en een apotheek gevestigd.  In Waalre dorp zijn diverse horecagelegenheden, een golfbaan, enkele basisscholen en diverse sport- en speelmogelijkheden voor de kinderen. Vanaf de locatie van Wonen hartje Waalre loopt je tevens direct het bos in. De High Tech Campus ligt op fietsafstand. Het centrum van Eindhoven ligt op ongeveer 15 autominuten.   • Wie worden je buren

    De buurtbewoners ontmoeten elkaar vanzelf in deze buurt. Omdat hier sprake is van een zogenaamde inbreidingslocatie, sluit de nieuwbouw ook direct aan bij de bestaande buurt. Doordat er zowel nieuwbouwwoningen als appartementen in Wonen hartje Waalre zijn, krijg je een leuke diversiteit aan bewoners. Door de rustige ligging, de aanwezigheid van alle voorzieningen en tevens het vele groen in de omgeving krijg je eeen woonomgeving die zowel jong als oud aanspreekt.